Bizden Haberler Kadırga Yaylası Haberleri Son Dakika 

Kadırga Yaylasında Hamsi Şöleni Daveti

Yaz aylarında hepimizin akın akın gittiği Kadırga yaylasında mevsim itibarı ile beyaz örtü hakim ,ama yağan bu kar ayrı bir güzellik katıyor Kadırga yaylasına yolların acık olduğu zamanlarda yine ziyarete ediliyor Kadırga yaylası.

Yine bir ilk olarak Oğuz köyleri dernek başkanı Kazım Zıp ve Fahri Kirarslan(Ormancı Fahri) organizesinde 31 Aralık 2014 Çarşamba günü Beşikdüzü Oğuz köyleri derneği önünden saat 10.30’da hareketle topluca Kadırga Yaylasına gidilecektir.

Yapılan organizede Proğram : 31 Aralık Çarşamba günü Aruz Muhtarı Turan Dübüş’ün oğlu Bayram Dübüş’ün aracı ile 10.30’da hareketle Kadırga Yaylasına çıkılacak,aynı gün akşamı kadırga kapalı camide Ejdadımız ve geçmişlerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak ,Çarşamba akşamı yaylada yatıp Perşembe günü(1 ocak 2015)  tekrar araçlar’la Beşikdüzünü’ne hareket edilecektir.

Çarşamba ve Perşembe günü öğle yemekleri mangal’da yapılacak hamsilerle bir şölen havası olacağı düşünülmektedir.

Yaylaya gidiş ve dönüş araç veya araçlar ÜÇRETLİ  olacak ve katılımcılar genel yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacaklardır.(Hamsi Hariç)

Araç üçreti kişi başı 30.00 TL olarak belirlenmiştir.Katılmak isteyenler :1 Başkan Kazım Zıp 2.Fahri Kırarslan 3. Bayram Dübüş‘e isimlerini yazdırabilirler.Proğram herkese açıktır.Hava şartlarına göre kar ile kapalı olan yollar ekipler tarafından acılacakır.

Şimdiden bu güzel organizenin hayırlı ve güzel geçmesini temenni ediyor,proğramı hazırlayanların emeğine sağlık olsun dileklerimizi iletiyoruz…

Bilgi için : Fahri Kırarslan 0533 644 14 29

Şöför Bayram Dübüş :0531 390 98 44

 

 

En son Haberler